Workshops

De Opfleurist verzorgt verschillende workshops, maar de workshop ecosysteem maken is verreweg het populairst. Daarom staat op deze pagina vooral over die workshop wat informatie. Mocht je nou meer willen weten over andere opties dan hoor ik het natuurlijk graag.

Workshop agenda

Momenteel staan er geen workshops op de agenda. Wil je met een eigen groep een workshop organiseren? Neem dan contact op.

Wat is een ecosysteem?

Een ecosysteem is een zelfvoorzienend systeem in een specifieke leefomgeving. In dit geval is dat een mooie glazen pot. Door gebruik te maken van de juiste opbouw van lagen en daar planten aan toe te voegen ontstaat er een zelfvoorzienend systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de plantjes zonder jouw hulp blijven groeien. Mocht je dus niet zo goed zijn in het bijhouden van je planten en wil je toch iets groens in huis? Dan is een ecosysteem de ideale uitkomst.

Hoe ziet een workshop eruit?

Tijdens een workshop ga je met mij (Marjolein) 1,5 uur
aan de slag met het bouwen van je eigen ecosysteem. Ik geef je informatie over hoe een ecosysteem precies werkt en wat de voordelen ervan zijn. Ondertussen mag je natuurlijk al je plantgeretaleerde vragen aan mij stellen. 

Wat krijg ik?

Wat je van mij zal krijgen:

– Een prachtige pot voor je ecosysteem;
– Plantjes voor in je ecosysteem;
– Accessoires ter decoratie;
– Kennis over ecosystemen;
– Een hapje en een drankje;
– Een hele hoop gezelligheid!

En dat alles voor slechts:

€37,50

incl. 21% btw/per persoon

Fotografie door Studio PerfectlyTall
Hoe kan ik meedoen?

De Opfleurist organiseert geregeld een workshop waar iedereen zich voor op kan geven. Houd daarvoor goed onze socials in de gaten. 

Wil je zelf een workshop met een groep op een door jou aangewezen locatie? Dat kan natuurlijk ook! Stuur voor een prijsopgaaf een berichtje via onderstaande knop.

Andere workshops
mini moswand
Moswand: De nieuwste workshop bij De Opfleurist!
Kokedama: Een korte workshop die ideaal is als bijvoorbeeld doorlopende workshop op evenementen.
Kinderworkshops: Ook met kinderen valt er genoeg te ontdekken en leren op het gebied van planten.