De Opfleurist beschikt over een toffe webshop vol met producten gerelateerd aan kamerplanten. Denk hierbij aan allerlei soorten plantenpakketten, moswanden en do-it-yourself ecosystemen. Lees op deze pagina het verzend- en leveringsbeleid van De Opfleurist. 


Levertijden
Bij De Opfleurist werken we altijd met verse producten. Het kan daarom zijn dat de levertijden iets langer zijn dan bij bijvoorbeeld webshops rondom kleding of andere artikelen.

Voor plantenpakkettendo-it-yourself ecosystemen en niet tijdsgebonden accessoires zoals de kweekschaaltjes geldt dat je de producten uiterlijk binnen 7 werkdagen in huis hebt.

Voor mini Moswanden is dit anders, omdat de producten compleet custom made zijn. De levertijd van de (mini) moswanden is 1 tot 3 weken. 

Zodra het pakketje onderweg is ontvang je van ons een verzendbevestiging. 


Wie bezorgd mijn pakket?
De Opfleurist verstuurd al haar pakketten via DHL. 

Wat kost het verzenden van mijn online pakket?
Pakketprijs: €5,95 inclusief btw.

Kan ik mijn pakket ook laten versturen als brievenbuspakket?
Dit is helaas geen optie. De pakketten zijn allemaal te groot om verzonden te worden als brievenbuspakket. Daarnaast zijn de kleinere pakketjes zoals het kweekschaaltje zeer kwetsbaar, dus worden ze goed verpakt in een doosje in combinatie met beschermingsmateriaal.

Wat doet de bezorger als ik niet thuis ben bij bezorging?
De DHL bezorger zal het pakketje dan afgeven bij de buren of bij een DHL-punt in de buurt. Ook kan het zijn dat de DHL-bezorger het de volgende dag nog een keertje probeert.

Mocht je van te voren al weten dat je niet thuis zult zijn tijdens de verwachte levering. Kies er dan voor om de levertijd te wijzingen naar een later moment of kies voor de optie “afleveren bij de buren”. Je kunt dan een ander huisnummer doorgeven met dezelfde postcode. Het pakketje zal dan op hetzelfde moment bij het aangegeven nummer worden afgegeven.

Let op! Heel af en toe komt het voor dat het gewijzigde nummer bij DHL niet goed doorkomt. Het pakketje zal dan alsnog worden afgegeven bij de buren, worden afgeleverd bij een DHL-punt in de buurt of een dag later worden bezorgd.

Heb je verdere vragen over de verzending of levertijden, neem dan gerust contact op