Lees hier alles over

Workshops

Moswanden & Ecosystemen

De Opfleurist verzorgt verschillende workshops op het gebied van planten en groen. Zo hebben wij al honderden mensen alles geleerd over het maken van ecosystemen, moswanden en kokedama’s.

Zie onze agenda voor de open workshops. Wil je liever een privé workshop met jouw team, familie of vrienden? Dit kan vanaf 12 personen. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe ziet een workshop eruit?

Tijdens een workshop ga je met één van De Opfleuristen 1,5 – 2 uur aan de slag met het bouwen van je eigen creatie. Je krijgt informatie, inspiratie én alle ingrediënten om dit project uit te voeren. Ondertussen mag je natuurlijk al je plantgeretaleerde vragen aan de specialist stellen. 

Een workshop kan inclusief hapjes, drankjes en zelfs diner of lunch. Vraag vooral naar de mogelijkheden!

Wat kan ik verwachten?

– Alle benodigdheden om jouw unieke creatie te maken.

– Uitleg over de materialen en werkwijze.

– Professionele begeleiding.

– Een hapje en een drankje.

Kosten vanaf:

€45,-

Per persoon inclusief btw.

Hoe kan ik mee doen?

De Opfleurist organiseert geregeld een workshop waar iedereen zich voor op kan geven. De agenda vind je hieronder. Bestel direct je tickets!

Wil je zelf een workshop met een groep op een door jou aangewezen locatie? Dat kan natuurlijk ook! Stuur voor een prijsopgaaf een berichtje via onderstaande knop.

Locatie beplanting Groningen, Friesland, Drenthe - De Opfleurist - voor planten op uw locatie

De Opfleurist agenda

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data en locaties beschikbaar voor de workshops. Daarentegen kan je altijd een workshop aanvragen voor jouw collega’s of met een groep vrienden. Aanvragen doe je via de onderstaande knop.

Locatie beplanting Groningen, Friesland, Drenthe - De Opfleurist - voor planten op uw locatie

Workshop Moswand maken

9 – 10 – 11 – 12 maart

Heb jij ze al gespot? De moswand! Deze trend is levendiger dan ooit! Maar ook weer niet. De mos die je gebruikt is namelijk gemummificeerd en dus onderhoudsvrij. Dé groene oplossing voor iedereen zonder gevoel voor plant. Wil jij hier alles over weten en ondertussen je eigen moswand maken? Dan is dit de workshop voor jou!

Verschillende workshops

Bovenstaande data geven aan voor welke workshops je je kunt aanmelden. Staan er momenteel geen data? Dan betekent dat dat er nog geen data gepland zijn voor nieuwe workshops. Uiteraard hoef je niet te wachten tot het moment daar is dat er nieuwe data online komen. Je kunt ten alle tijden een van de onderstaande of eerdergenoemde workshops aanvragen. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden en een gepaste datum.

Mini moswand voor het beplanten van kleine locaties - De Opfleurist - Groningen, Friesland en Drenthe
Moswand: Tijdens deze workshop leer je alles over deze onderhoudsvrije wanden terwijl je er zelf één maakt.
Kokedama: Een moderne Japanse kunstvorm. Deze workshop is ook mogelijk als korte activiteit tijdens bijvoorbeeld een markt of ander evenement.
Ecosysteem: Zowel voor personen met als zonder groene vingers is dit de ideale workshop.

Social Media

Contactgegevens

Marjolein Kuipers
Burgemeester J. G. legroweg 80
9761 TD Eelde

Mail: info@deopfleurist.nl
Tel: 06 55701873
KvK: 66667259

Hmm lekker, koekies! 🍪

Onze website gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat wij jou de beste website ervaringen kunnen bieden.