Lees hier alles over

Workshops

Moswanden & Ecosystemen

De Opfleurist verzorgt verschillende workshops, maar de workshop ecosysteem maken is verreweg het populairst. Daarom staat op deze pagina vooral over die workshop wat informatie. Mocht je nou meer willen weten over andere opties dan hoor ik het natuurlijk graag. Scroll verder naar beneden voor De Opfleurist Agenda!

Wat is een ecosysteem?

Een ecosysteem is een zelfvoorzienend systeem in een specifieke leefomgeving. In dit geval is dat een mooie glazen pot. Door gebruik te maken van de juiste opbouw van lagen en daar planten aan toe te voegen ontstaat er een zelfvoorzienend systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de plantjes zonder jouw hulp blijven groeien. Mocht je dus niet zo goed zijn in het bijhouden van je planten en wil je toch iets groens in huis? Dan is een ecosysteem de ideale uitkomst.

Hoe ziet een workshop eruit?

Tijdens een workshop ga je met mij (Marjolein) 1,5 uur aan de slag met het bouwen van je eigen ecosysteem. Ik geef je informatie over hoe een ecosysteem precies werkt en wat de voordelen ervan zijn. Ondertussen mag je natuurlijk al je plantgeretaleerde vragen aan mij stellen. 

Wat krijg ik?

– Een prachtige pot voor je ecosysteem;
– Plantjes voor in je ecosysteem;
– Accessoires ter decoratie;
– Kennis over ecosystemen;
– Een hapje en een drankje;
– Een hele hoop gezelligheid!

Do-it-yourself ecosysteem

En dat alles voor slechts

€37,50

Incl. 21% btw & per persoon

Hoe kan ik meedoen?

De Opfleurist organiseert geregeld een workshop waar iedereen zich voor op kan geven. De agenda vind je hieronder. Bestel direct je tickets!

Wil je zelf een workshop met een groep op een door jou aangewezen locatie? Dat kan natuurlijk ook! Stuur voor een prijsopgaaf een berichtje via onderstaande knop.

De Opfleurist Agenda!

Er staan weer een heup leuke workshops op de planning waarvoor je nu een plekje kunt bemachtigen. Dit gaat om de volgende data en locaties: 

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data en locaties beschikbaar voor de workshops. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste workshops? Meld je dan aan voor De Opfleurist mailinglist. Dan ontvang je een mailtje zodra er nieuwe data beschikbaar zijn.

Andere workshops

mini moswand
Moswand: De nieuwste workshop bij De Opfleurist!
Kokedama: Een korte workshop die ideaal is als bijvoorbeeld doorlopende workshop op evenementen.
Kinderworkshops: Ook met kinderen valt er genoeg te ontdekken en leren op het gebied van planten.

Social Media

Contactgegevens

Marjolein Kuipers
Burgemeester J. G. legroweg 80
9761 TD Eelde

Mail: info@deopfleurist.nl
Tel: 06 55701873
KvK: 66667259