LEES HIER ALLES OVER

Moswanden

Voor meer groen in huis

De Opfleurist moswanden - groen wanddecoratie

Moswanden voor aan elke muur

Ontdek deze eye-catchers

Ben jij dol op natuur en bruist jouw kantoor, huis of andere locatie van het de planten, dan kan een groene muur niet missen: een wand naar keuze compleet bekleed met prachtig groen mos. 

Een moswand op jouw favoriete locatie vormt een echte natuurlijke eye-catcher. Het geeft warmte, straalt gezelligheid uit en heeft net als planten het voordeel dat het stress verlagend en geluiddempend werkt.

Onderhoudsvrij – Geluiddempend – Brandvertragend – Op maat gemaakt 

Onderhoud is overaten!

Het voordeel van moswanden is dat er geen onderhoud bij komt kijken. Water geven is niet nodig en doordat de moswanden op natuurlijke basis zijn bewerkt blijven ze zonder verder onderhoud jarenlang mooi! Dus wil je wel meer groen op locatie, maar overleven planten het niet bij jou? Ook dan is dit de ideale oplossing!

Voor ieder wat wils!

De moswanden en het bijbehorende tarief die je op deze pagina vindt zijn bedoeld om complete wanden mee te decoreren. Mocht je een moswand nou te gek vinden, maar gaat het bekleden van een volledige muur je net iets te ver? Dan kan je kleine moswanden vinden in de webshop. Deze kan je net als een schilderij ophangen en geeft een speelse look. 

Wat kost het?

De kosten voor een moswand hangen af van verschillende factoren zoals locatie, aantal vierkante meters en andere wensen als soort(en) mos, het verwerken van een logo of omlijsting. Mocht je interesse hebben in het plaatsen van een moswand, dan komt er een offerte op maat aan de hand van alle wensen.

Een moswand heb je vanaf:

€ 250,-

per vierkante meter excl. 21% btw 

De mogelijkheden

Een moswand wordt volledig custom made aan de hand van jouw wensen. Zo kan je teksten laten maken met een type mos naar keuze. Ook een volledige wereldkaart op de muur is geen enkel probleem. Geef je wensen aan mij door en dan ga ik kijken wat ik voor jou kan doen. 

Voor de moswanden heb je altijd keuze uit rendiermos, plaatmos en bolmos

Rendiermos is een voller type mos en beschikbaar in vele kleuren, van groentinten tot geel en blauw. Dit type mos blijft dezelfde kleur en droogt niet tot nauwelijks in. 

Plaatmos is een stuk platter en heeft een groen/bruine kleur van nature. Dit type mos kan in de loop van de tijd ietwat veranderen van kleur door indroging. 

Bolmos bestaat zoals de naam al doet vermoeden uit bolvormige stukken mos en kan zowel ongeverfd (dit kan nog wat indrogen en licht verkleuren) als geverfd (Dit blijft dezelfde licht-of donkergroene kleur) geleverd worden

Soorten mos kunnen uiteraard gemixt worden. Ook kunnen er andere elementen in de wanden verwerkt worden zoals nepplanten, gedroogde paddestolen, hout, metaal en zelfs neonlichten. Wees creatief!

Dit wil ik!

Ben je overtuigd en zou je een offerte willen aanvragen? Dat kan!
Laat via onderstaande knop je gegevens achter en vermeld ook direct wat de wensen zijn. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je nog twijfelen en vragen hebben, ook dan kan je het formulier gebruiken via onderstaande knop. Laat je gegevens en je vraag achter, dan kom ik zo spoedig mogelijk bij je terug.

Let op! De moswanden zijn custom made en dus niet retourneerbaar.

Social Media

Contactgegevens

Marjolein Kuipers
Burgemeester J. G. legroweg 80
9761 TD Eelde

Mail: info@deopfleurist.nl
Tel: 06 55701873
KvK: 66667259