Diensten

De Opfleurist is gespecialiseerd in alles rondom kamerplanten. Mocht je een bepaalde wens hebben die je niet op de site kan vinden, neem dan zeker contact met mij op via de contact pagina. De kans is groot dat ik je er toch mee kan helpen! Bekijk onderstaand alle diensten en stuur gerust een berichtje als je tussentijds vragen hebt.

Waar kan ik je mee helpen?

De Opfleurist staat voor je klaar!

Groen geeft sfeer; een gevoel van thuiskomen

Herken je dat gevoel? Je bent eigenlijk heel erg blij met je fijne plekje of locatie, maar er mist iets. Een gevoel van warmte, van echt thuiskomen. Het toevoegen van planten kan dan dé oplossing zijn. Daar helpt de Opfleurist jou graag bij!

Locatiebeplanting

Ben jij toe aan meer groen op je werk, in huis of op een evenementen terrein? Dan ben je bij De Opfleurist aan het juiste adres! Klik op de knop voor meer informatie

Moswanden De Opfleurist

Moswanden 

Niks als zo mooi als groen aan de muur! Een prachtige moswand is dé manier om een muur een hoop sfeer te geven. Klinkt dit als iets voor jou? Kijk dan snel verder! 

Workshops

Heb jij groene vingers en zou je daar graag eens wat meer mee doen samen met een gezellige groep mensen? Dan zijn deze workshops echts iets voor jou!