Diensten

Locatiebeplanting & Moswanden

De Opfleurist is gespecialiseerd in alles rondom kamerplanten. Mocht je een bepaalde wens hebben die je niet op de site kan vinden, neem dan zeker contact met mij op via de contact pagina. De kans is groot dat ik je er toch mee kan helpen! Bekijk onderstaand alle diensten en stuur gerust een berichtje als je tussentijds vragen hebt.

Hoe kan ik jou helpen?

De Opfleurist staat voor je klaar

Locatiebeplanting

Locatiebeplanting/interieurbeplanting maakt van elke saaie omgeving een warme en gezellige plek. Geef jouw locatie die extra touch door er planten aan toe te voegen. Heb je geen groene vingers? Vrees niet! De Opfleurist kan ook het onderhoud doen. 

Moswanden

Moswanden zijn dé manier om een ruimte een hoop sfeer te geven zonder veel ruimte in te nemen. Daarnaast heeft een moswand vele voordelen. Lees snel verder!

Workshops

Wil jij met een gezellige groep mensen je groene vingers prikkelen? Lees hier wat de mogelijkheden zijn!

Locatiebeplanting

Ben jij toe aan meer groen op je werk, in huis of op een evenementen terrein? Bekijk dan eens de pagina over locatiebeplanting. Wie weet kan De Opfleurist jou helpen.

Moswanden

Een moswand is dé manier om een ruimte een hoop sfeer te geven. Daarnaast heeft een moswand vele voordelen. Lees snel verder!

Workshops

Heb jij groene vingers en zou je daar graag samen met een gezellige groep mensen mee aan de slag gaan? Lees dan snel verder.

Social Media

Contactgegevens

Marjolein Kuipers
Burgemeester J. G. legroweg 80
9761 TD Eelde

Mail: info@deopfleurist.nl
Tel: 06 55701873
KvK: 66667259

Hmm lekker, koekies! 🍪

Onze website gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat wij jou de beste website ervaringen kunnen bieden.