Interieurbeplanting

Groen doet goed

Het belang van groen

Interieurbeplanting, wist je dat dit vele voordelen heeft? Veel mensen onderschatten het hebben van planten op de werkvloer. Een groot voordeel is dat planten een positief effect hebben op jouw productiviteit en gezondheid. ⁣Uit onderzoek van Wageningen Environmental Research is gebleken dat de aanwezigheid van planten op de werkvloer verschillende positieve effecten met zich meebrengt. Zo verbetert het de luchtkwaliteit, de gemoedstoestand van werknemers en heeft het minder ziekteverzuim tot gevolg. Het is dus een belangrijke toevoeging die zichzelf terugverdient.

Het belang van locatie beplanting

Locatie beplanting, wist je dat dit vele voordelen heeft? Veel mensen onderschatten het hebben van planten op de werkvloer. Een groot voordeel is dat planten een positief effect hebben op jouw productiviteit en gezondheid. ⁣Uit onderzoek is gebleken dat het welzijn van medewerkers met maar liefst 47% toeneemt zodra er planten aanwezig zijn op de werkvloer. Het is stress verlagend, het dempt het geluid en zorgt voor een prettige sfeer. Het is dus een belangrijke toevoeging aan jouw werkomgeving.

Welke locaties beplant De Opfleurist?

Ben je op zoek naar meer groen op kantoor, school, showroom, restaurant, hotel of andere zakelijke locatie? Dan moet je bij De Opfleurist zijn. Wij beplanten elke binnenlocatie die klaar is voor meer groen.

Wat kan je verwachten?

Onze werkwijze

01

Meet & Greet

De eerste stap is altijd de kennismaking. Zodra we contact hebben gehad over de mail of via de telefoon spreken we een moment af waarop we langskomen om de locatie te bekijken. Hier kijk ik o.a. naar lichtinval, wensen en mogelijkheden.

02

Offerte op Maat!

Nadat we elkaar fysiek ontmoet hebben, de locatie goed is bekeken en we alle wensen duidelijk op papier hebben staan volgt de offerte op maat eventueel aangevuld door ontwerpen.

03

Beplanting

Zodra de offerte akkoord is, plannen we een datum in voor de beplanting. Dan gaat het team voor je aan de slag! Alle producten worden ingekocht, moswanden worden handgemaakt in de werkplaats en alles wordt klaargemaakt voor transport. Op de afgesproken dag wordt alles geleverd en geplaatst.

04

Nazorg & Advies

Na het beplanten van de locatie komt het natuurlijk aan op de nazorg. Je kan ervoor kiezen om dit door De Opfleurist te laten doen of om dit zelf te doen. Mocht je voorkeur uitgaan naar zelfonderhoud, weet dan dat wij altijd als aanspreekpunt bereikbaar blijven om je te helpen en/of te adviseren.

Eerdere opdrachten

De Opfleurist staat voor je klaar

Wat is het prijskaartje

voor beplanting op maat?

De beplanting van een locatie gaat altijd aan de hand van een offerte op maat. Iedere locatie is weer anders en ook eenieders wensen zijn weer anders. Daarom is er voor interieurbeplanting geen vast tarief te geven. Mocht je toch graag alvast een inschatting willen hebben van welke kosten je kunt verwachten, neem dan gerust contact op via onderstaande knop. Geef in je berichtje aan om wat voor locatie het gaat en wat de wensen zijn. Dan ontvang je spoedig een reactie.

Social Media

Contactgegevens

Marjolein Kuipers
Burgemeester J. G. legroweg 80
9761 TD Eelde

Mail: info@deopfleurist.nl
Tel: 06 55701873
KvK: 66667259

Hmm lekker, koekies! 🍪

Onze website gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat wij jou de beste website ervaringen kunnen bieden.